TEAMBUILDING – FIRMAFEST

Kick-off, konferens eller teambuilding? Samla dina vänner, kollegor, släktingar eller kunder på en utmaning ni sent kommer glömma.

Perfekt aktivitet för teambuilding

Kick-off, konferens eller teambuilding? Samla dina vänner, kollegor, släktingar eller kunder på en utmaning ni sent kommer glömma. Prison Island är ett mycket populärt företagsevent och har utmaningar kluriga nog för gängets snille..

Prison Island är perfekt teambuildande aktivitet och passar alla åldrar. Prison Island handlar inte om fysisk styrka men samarbete och slutledningsförmåga är avgörande.

Kliv in i en kreativ och interaktiv värld. Våra 40 unika utmaningar hyllar gruppens olikheter och lyfter fram vikten av samarbete. Skapa gemensam glädje och ett besök hos oss är en garanterad fullträff oavsett bakomliggande syfte

Alla celler är anpassade för svenska och engelsktalande.

5 eller 100 deltagare?

Oavsett storlek på er företags grupp ordnar vi ett event ni kommer skratta och prata om lång tid framöver. Vi hjälper er skräddarsy ert besök och ni kan kombinera med mat & dryck och konferens tillsammans med våra samarbetspartners för en helhetslösning.
För större sällskap eller anpassade paketlösningar kontakta vår eventbokare på laserbokning@gmail.com

Fyll i formuläret nedan så hjälper vår eventkoordinator er!

1 + 2 =