Skolor & Föreningar

Söker ni efter en spännande, utmanande och kreativ aktivitet till er skolutflykt?

 Oavsett om ni är en förening, fritidsgård eller skolklass, har vi de roligaste och mest utmanade aktiviteterna ni kan genomföra!

Fängslande upplevelse

Samarbete

Prison Island i Malmö, känt som stadens roligaste fängelse, erbjuder en unik upplevelse med 40 interaktiva celler och utmaningar. Liksom de äventyrliga fångarna på fortet, är målet att lösa problemen i våra fängelseceller före tidsfristen.
Denna spännande aktivitet främjar samarbete och gruppsammanhållning, och spelas bäst i lag om tre personer.

Interaktivt

I dessa interaktiva miljöer blir deltagarna en del av en dynamisk grupp där samarbetet är nyckeln till framgång. Att lösa de utmanande problemen kräver inte bara individuell skicklighet utan också förmågan att kommunicera och samarbeta effektivt med lagmedlemmarna.
Det är en perfekt aktivitet för klassresan eller skolutflykten, där eleverna kan knyta starkare band och stärka sin gruppdynamik.

Engagerande

Dessutom skapar de spännande miljöerna på Prison Island en engagerande atmosfär som uppmuntrar till kreativ problemlösning och ger deltagarna möjlighet att utmana sig själva.

Här möts lärande och underhållning på ett unikt sätt, och upplevelsen blir en minnesvärd resa där gruppen stärks genom spännande utmaningar och interaktivitet.