Kalas

Boka vårt barnkalas och vi lovar dig en oförglömlig dag på Prison Island i Malmö. På Prison Island krävs det att man tänker, räknar, samarbetar, klättrar, kryper och allt annat som barn älskar. Spänning, utmaning och kreativitet!

Barnkalaset passar barn från 10 år och uppåt. Barnen bör ha sällskap av vuxna då uppgifterna i cellerna kan bli väl kluriga utan vuxet sällskap. Vid minst 8 barn går en vuxen med utan kostnad.

Äventyret väntar!

Prison Island i Malmö är som ett superkul äventyr för barn – staden roligaste fängelse, där det finns hela 40 spännande celler och utmaningar! Precis som när man är på ett spännande äventyr gäller det för barnen att tillsammans lösa problemen i fängelsecellerna innan tiden tar slut. Det är som en lekfull version av att vara fånge på fortet!

Fira tillsammans

Leken är extra rolig när barnen spelar i lag om tre, och samarbetet är jätteviktigt. Tillsammans ska de klura ut lösningar och ha riktigt kul! Prison Island är perfekt för barnkalas eller när man vill ha en superrolig skolutflykt.

Interaktivt & spännande

I de interaktiva miljöerna blir barnen en del av en spännande grupp där de får använda sin fantasi och ha kul tillsammans. Att lösa de knepiga problemen kräver både skicklighet och lagarbete, och det blir en häftig upplevelse där barnen lär sig samarbeta på ett lekfullt sätt. Med spännande miljöer och roliga utmaningar blir Prison Island som en magisk plats där barnen kan skapa roliga minnen och starka vänskapsband.