VÄLKOMMEN TILL PRISON ISLAND MALMÖ -CELLSYNT KUL!

Ett helt unikt äventyr med utmaningar för liten som stor. Här finns allt för en oförglömlig dag. Vi har 25 stycken tekniska, taktiska och fysiska fängelseceller. Samla dina vänner, bilda lag om 3-4 personer och lös uppgifterna i cellerna tillsammans. Samarbeta, ha kul och samla så många poäng ni kan. Allt är möjligt men kom ihåg att laget alltid vinner över jaget!

Öppettider

Mån-fre: 12.00-20.00
Lör: 10.00-21.00
Sön: 10.00-20.00

Så här funkar Prison Island Malmö

Ny i fängelset? Börja med att dela in er i lag om 3 personer i varje lag. 3 är bäst men det går även med 4 eller till och med 5 i varje lag. Slipp cellskräck genom att kolla in Prison Islands tolv ”fängelseregler” så ditt lag kan vara maximalt förberett för alla utmaningar när ni besöker Prison Island i Malmö.

Boka er tid i fängelset -klicka här

1-delaupp 2-present 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Hur många celler får vi tillgång till?

Alla!
Ni väljer själv vilka celler ni vill prova och klarar ni av en cell är det bara att gå på nästa cell.
Misslyckas ni kan ni välja att köra samma cell hur många gånger som helst -eller ta någon annan cell istället.
Tänk på att vissa celler går på tid -desto snabbare ni klarar cellen -desto högre poäng. Ni kan alltså göra om en cell ni redan klarat -för att få ännu högre poäng.
Maxpoängen presenteras på skylten utanför cellen. Ge aldrig upp!

Behöver man hålla reda på poängen?

Nej alla poäng lagras på er elektroniska nyckel. Till skillnad mot tex utmaningarnas hus eller bodaborg behöver ni inte räkna själva. I korridoren finns tv monitorer där ni kan se alla lagens poäng i realtid. Efter besöket lämnar ni in nyckeln i kassan och får era poäng utskrivna som bevis på er oerhörda intelligens och samarbetsförmåga -eller avsaknad därav.

Vilka kläder är lämpliga?

Oömma bekväma kläder och skor. I vissa celler krävs det att man kryper, klättrar, balanserar etc medans i andra celler krävs det ”bara” att man använder skallen..

Behöver man hålla reda på tiden?

Nej. Kör på så länge er nyckel funkar. När tiden löpt ut slutar er elektroniska nyckel att fungera och det är dags att sammanställa lagets resultat. Lämna nyckeln till personalen så får ni en utskrift på lagets prestationer!

Hur lång tid behöver man för att klara alla celler?

Svårt att svara på men vi rekommenderar 2-3h för de flesta. Hur många celler ni klarar beror på ert lags samarbets och -slutledningsförmåga! Se länk för aktuella highscore

Är Prison Island handikappanpassat?

Att ta sig in i Prison Island samt fram till cellerna är anpassat, däremot inne i cellerna krävs att hela eller delar av laget kan gå, krypa, klättra, balansera, kasta, trycka på knappar, lyssna på musik etc. så det beror på graden av handikapp och hur många i laget som är handikappade. Du får ta hjälp av dina lagkamrater i de celler där det behövs -det är lagets samarbetsförmåga som avgör -inte den enskilda individens insats!

Dörren låses inte upp fastän lampan lyser grönt?

Er tid på Prison Island är slut -lämna nyckeln till personalen i kassan och hämta ut ert resultat!

Vilken ålder passar Prison Island för?

För att klara av besöket själv bör barn vara minst 9-10 år. I sällskap med äldre syskon eller vuxen är det sällan några problem!
Det viktiga för barnen är inte max poäng utan att ha max kul!
De bästa lagen är oftast de med blandade åldrar -och livserfarenhet..

Jag är gravid, funkar det?

I vissa celler krävs det att man kryper, balanserar m.m. men du får ta hjälp av dina lagkamrater om magen är i vägen -så får du peppa och mästra istället

Vi klarar inga celler, vad beror det på?

Vi avstår att svara på den frågan..

Finns det läskiga djur eller nåt?

Nej inget sådant. Och ingen Gunde Svan..

Kontakta oss!

Kontaka oss gärna om du har något att fråga eller en bokningsförfrågan