Barnkalas Malmö

Spännande äventyr för barnkalas

Kliv in i vår fängslande miljö med 25 utmanade celler och samarbeta, ha kul och lös uppgifterna tillsammans men tänk på att laget vinner alltid över jaget.
Prison Island kalas rekommenderas från det år barnen fyller 10 år.
Barnen bör ha sällskap av vuxna då uppgifterna i cellerna kan bli väl kluriga utan vuxet sällskap. Vid minst 8 barn går en vuxen med in utan extra kostnad.

barnkalas prison island

Prison Island är inte ett kalas som andra
Hos oss väntar utmaningar som lockar barnen att utforska sina tekniska, matematiska, rumsliga och logiska förmåga. I celler som tex ”submarine” krävs det att man både lyssnar på morsekod och kommunicerar med sina lagkamrater för att få fram rätt svar. Tänk på att man aldrig är inlåst som i traditionella escape room utan man kan gå in och ut ur cellerna som man vill!

Lyckas man tilldelas hela laget poäng.

barnkalas malmö prison island

 

Hur många utmaningar finns det?
På Prison Island i Malmö har vi 25 st. ”fängelseceller” med olika svårighetsgrad och vitt skilda utmaningar. Det kan handla om alltifrån att balansera, klättra, lösa matematiska problem, kasta bollar, lyssna på musik och hitta rätt melodi etc. Till skillnad mot escape games är Prison Island väldigt varierande -och kul! I och med att det finns så många olika utmaningar hinner barnen inte tröttna utan nästa utmaning väntar alltid bakom nästa dörr..

 

Vad ingår?

  • Inbjudningskort, 1 timmes lek i våra celler, korv med bröd, läsk och glass och godispåse till alla barn!
  • Total tid ca 2 timmar
  • Rekommenderad ålder från 10 år
  • Vid minst 8 barn kan en vuxen delta utan extra kostnad.
  • Överraskning till födelsedagsbarnen

 

Vad kostar det?
För att boka eller se aktuella priser -klicka här

Frågor eller vill ni veta mer? Kontakta oss på laserbokning@gmail.com